Brandalarm slaat op hol: bewoners gloednieuwe appartementen vluchten in pyjama naar buiten

De brandweer hoefde niet te blussen maar de bewoners verlieten wel het gloednieuwe complex nadat ze het brandalarm hadden gehoord.
Hans Verbeke De brandweer hoefde niet te blussen maar de bewoners verlieten wel het gloednieuwe complex nadat ze het brandalarm hadden gehoord.

De brandweer repte zich vrijdagavond naar de Passendaalsestraat in Moorslede. Daar was brand gemeld in een complex van 14 sociale huurappartementen dat nog maar twee weken bewoond is. Bij aankomst van de brandweer bleek dat het eigenlijk ging om een brandalarm in de kelder dat om één of andere reden was geactiveerd zonder dat er effectief brand was. Intussen hadden wel al een tiental bewoners zelf het gebouw verlaten, nadat ze het alarm hadden gehoord. De brandweerlui van de posten Moorslede, Roeselare en Westrozebeke die ter plaatse kwamen, konden snel weer inrukken. De bewoners van het complex hoefden amper een half uurtje buiten te staan.

De brandweer hoefde niet te blussen maar de bewoners verlieten wel het gloednieuwe complex nadat ze het brandalarm hadden gehoord.
Hans Verbeke De brandweer hoefde niet te blussen maar de bewoners verlieten wel het gloednieuwe complex nadat ze het brandalarm hadden gehoord.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Desmet Carine

    Tot dat t gaat nodig zijn zal het niet werken zeker da alarm ?