Zwembad Den Uyt dit weekend laatste keer open

Peter Vanderveken
Het openluchtzwembad Vita Den Uyt organiseert in het laatste weekend van de zomervakantie heel wat activiteiten om de zomer op een leuke manier af te sluiten. Het zwembad wist deze zomer 40.000 bezoekers aan te trekken.

Het zwembad zal op 31 augustus en 1 september de laatste keer open zijn. Wat voor weer we op 31 augustus en 1 september ook mogen verwachten, het aanbod varieert met het weer mee. Op zaterdag kan iedereen er terecht tussen 13 en 21 uur voor sport- en spelactiviteiten rond het water zoals voetbal, petanque, kubb, badminton. Op zondag 1 september tussen 13 en 18 uur kan iedereen er terecht voor activiteiten in het water zoals waterpolo, aquazumba, survivalzwemmen.

Je kan ook springen en ravotten op een groot luchtkussen op het water. Bij minder weer verhuist het luchtkussen naar het binnenzwembad en gaan er heel het weekend sport- en spelactiviteiten binnen in het water door.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Alain Nelissen

    En bij hittegolf in september dan??? Minstens de weekends dan toch?