Zes Molse jeugdverenigingen krijgen samen 40.964 euro

Een jeugdlokaal in Mol
Gemeente Mol Een jeugdlokaal in Mol
Het gemeentebestuur van Mol verdeelt bijna 41.000 euro onder enkele jeugdverenigingen. Met de subsidies kunnen de verenigingen de jeugdwerkinfrastructuur aanpakken. 

Zes Molse jeugdverenigingen krijgen van het gemeentebestuur een subsidie voor werken aan hun jeugdwerkinfrastructuur. In totaal gaat het om een bedrag van 40.964 euro dat verdeeld wordt onder Chiromeisjes Sluis Gorabos (7.500 euro), Scouts Ginderbuiten Sint-Carolus (7.433 euro), Chiro Centrum Sprankel (7.500 euro), Chirojongens Gompel Ambiorix en Chiromeisjes Gompel Paragon (15.000 euro), en Chirojongens Wezel Albatros (3.531 euro).

“De subsidie jeugdwerkinfrastructuur is bedoeld voor Molse jeugdinitiatieven die hiermee hun jeugdwerkinfrastructuur in onze gemeente functioneel verbeteren of onderhoudswerken uitvoeren die grote schade aan de infrastructuur voorkomen of de veiligheid van de leden beter waarborgt”, zegt schepen van Jeugd Hans De Groof.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.