Voor het eerst ook Tractor Kerstrun in Mol

Archieffoto van de Tractor Kerstrun in Geel.
Peter Vanderveken Archieffoto van de Tractor Kerstrun in Geel.
In Mol wordt op 28 december voor het eerst een Tractor Kerstrun georganiseerd. Een veertigtal versierde tractoren trekken door de gemeente. “In het bijzonder langs de verschillende woonzorgcentra.”

De feestelijk stoet met een veertigtal versierde tractoren vertrekt om 16 uur in Millegem. “Deze indrukwekkende stoet is al een vaste waarde in Geel en waait nu over naar Mol. In volgorde rijden de tractoren door Millegem, Centrum, Ginderbuiten, Sluis, Achterbos, Ezaart en zo terug naar Millegem. De organisatie schat dat de stoet omstreeks 17 uur in het Centrum arriveert”, zegt schepen van Toerisme Hans De Groof. “Het gemeentebestuur zorgde er samen met de organisatie voor dat de stoet langs verschillende Molse woonzorgcentra passeert: Ten Hove, Witte Meren, Witte Mol en Den Brand. Op die manier genieten ook de bewoners op hun vertrouwde plek van dit evenement.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.