Sint repareert kinderfietsen van basisschool

De Sint kwam de gerepareerde fietsjes naar de school brengen
Ton Wiggenraad De Sint kwam de gerepareerde fietsjes naar de school brengen
In Basisschool Millekemol in Mol kregen de leerlingen enkele nieuwe fietsjes van de Sint. Ook hun oude fietsjes kregen ze volledig opgemaakt terug. De Sint repareerde de fietsjes niet alleen maar kreeg daarvoor de hulp van de leerlingen van het zevende jaar Carosserie uit het Technisch Instituut Sint-Paulus uit Mol.

“Elk jaar werken we binnen een thema, nu zetten we ons nog meer dan anders is voor veiligheid, zichtbaarheid op de weg en fietsen. Onze fietsjes waren versleten en de Sint knapte ze weer helemaal op, samen met de leerlingen uit het middelbaar onderwijs”, zegt directeur Jan Meynen.

De leerlingen zijn alvast heel blij met hun ‘nieuwe’ fietsen. Het is een samenwerking tussen twee verschillende scholen uit Mol, wat belangrijk is voor de band tussen de scholen. De leerlingen van het zevende jaar knapten maar liefst 15 kinderfietsen op waar de basisschool zeer blij mee is.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.