Paul Rotthier krijgt titel van ere-burgemeester

Archieffoto: Paul Rottthier
Foto Vanderveken Archieffoto: Paul Rottthier

Paul Rotthier mag zich voortaan ereburgemeester van de gemeente Mol noemen. De Vlaamse regering heeft hem die titel officieel toegekend. “De gemeenteraad diende hiervoor een aanvraag in uit erkentelijkheid voor zijn werk. Naast twee legislaturen als schepen oefende Paul Rotthier het ambt van burgemeester van de gemeente Mol maar liefst drie legislaturen uit: 2001-2006, 2007-2012 en 2013-2018”, zegt huidig burgemeester Wim Caeyers. “Dankzij de toekenning van deze eretitel krijgt het gemeentebestuur de kans om waardering te uiten voor zijn mooie werk en onuitputtelijke inzet tijdens deze lange politieke carrière in onze gemeente.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Stef Vandermeer

    Is dat dan ook voor zijn deel in het energie-pact dat de gemeente op corrupte wijze afsloot waardoor er gedurende 8 jaar meer dan 15M belgische belastings-franken per jaar zijn weg gesmeten?? Je moet maar durven, een gemeenteraadslid die al jaren niet kwam opdagen omkopen om een bepaalde stem uit te brengen en vervolgens als beloning nog voordragen tot schepen...