Mol Feest! doet extra inspanningen voor bezoekers met beperking

Het plan met de extra voorzieningen voor mensen met een beperking.
Gemeente Mol Het plan met de extra voorzieningen voor mensen met een beperking.
Het gemeentebestuur van Mol voorziet tijdens Mol Feest! op donderdag 22 augustus extra faciliteiten om het festival ook toegankelijk te maken voor bezoekers met een beperking.

“Iedereen is welkom op Mol Feest!, ook bezoekers met een beperkte mobiliteit”, zegt schepen Wendy Soeffers. “Samen met Inter levert Mol Feest! op donderdag 22 augustus inspanningen om dit festival ook voor hen toegankelijk te maken. Er zijn extra parkeerplaatsen voor personen met een beperking, een rolstoelpodium en toegankelijk sanitair.”

Het rolstoelpodium is 8 meter op 6 meter. Het aantal plaatsen is beperkt. Een plaats aanvragen kan via molfeest@inter.vlaanderen. De rolstoeltoegankelijke toiletwagens komen ter hoogte van Rondplein 10 en 26. De extra parkeerplaatsen voor personen met een beperking zijn voorzien op parking ’t Getouw (3), parking Sint-Pieter (3) en in de Edmond Van Hoofstraat (7).

Het podium van Mol Feest! staat opgesteld op het Rondplein. De optredens van Radio Guga, Clement Peerens Explosition en DJ’s Ilsen & Verhulst starten om 19 uur. De toegang is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.