Man door het lint aan het Zilvermeer

Archiefbeeld van het Zilvermeer in Mol.
Photo News Archiefbeeld van het Zilvermeer in Mol.
Een dertiger uit Kampenhout is veroordeeld tot een werkstraf van 75 uur voor intrafamiliaal geweld aan het Zilvermeer in Mol. De man had naar eigen zeggen geen nood aan een cursus agressiebeheersing. Daarom besloot de rechter hem een werkstraf te geven.

Op 31 mei 2018 ging de man aan het Zilvermeer in Mol, waar hij met vrouw en dochter op vakantie was, door het lint. Nadat hij te veel had gedronken en cannabis gerookt had eiste hij 200 euro van zijn vriendin. Een fikse discussie volgde en zij besloot naar huis te gaan. Hierop gaf hij haar een kniestoot en meerdere slagen.

Zelf zegt hij geen problemen te hebben. “Ik verslaafd? Ik ga werken elke dag. Dat valt dus wel mee. U wilt me waarschijnlijk een of andere cursus aansmeren maar dat hoeft niet hoor”, zei hij vorige maand voor de rechtbank. Op cursus moet hij niet, maar om niet in de cel te belanden zal hij wel ettelijke uren mogen gaan werken. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.