Exclusief voor abonnees

Man (29) probeert jonge vrouw brutaal te verkrachten in Belse bossen: “Elke man die me voorbijloopt is nu de hel”

Het gerechtsgebouw in Turnhout.
Jef Van Nooten Het gerechtsgebouw in Turnhout.
Een 19-jarig meisje is in de Belse bossen in Geel het slachtoffer geworden van een gewelddadige verkrachtingspoging. De dader wilde een vrouw betalen om een brutale verkrachting na te spelen. Toen zij afhaakte, ging de man op zoek naar een willekeurig slachtoffer om zijn fantasie toch te beleven. Hij riskeert 5 jaar cel.

De 32-jarige B.V.E. uit Mol lijkt een doodgewone huisvader: netjes getrouwd, een kindje van 2 jaar, een vaste job… Enig probleem: zijn seksleven staat thuis op een laag pitje. Om toch aan zijn trekken te komen, gaat de man elders op zoek om zijn lusten bot te vieren. Zelfs bij onschuldige vrouwen die hij toevallig tegen komt, zoals op 28 april van dit jaar. “Mijn cliënte was gaan lopen in de bossen in Geel-Bel”, schetst Jef Vermassen de feiten. “Toen ze na afloop even wilde uitrusten, werd ze plots langs achter vast gegrepen, met één hand over haar ogen, de andere hand over haar mond.”

Je hebt 26% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • willem merken

    Fantastisch, hij riskeert 5 jaar. Zij heeft een levenslang trauma, Gaat ze ooit nog een man vertrouwen om de liefde te delen? Wie is er dan het ergst gestraft?