Koperdieven bedreigen getuige maar kunnen toch opgepakt worden

Mine Dalemans
De onderzoeksrechter in Turnhout heeft een man en een vrouw aangehouden die verdacht worden van een koperdiefstal in een hal langs de Keirlandse Zillen in Mol. De man die hen op heterdaad betrapte, werd door het duo bedreigd.

“De lokale politie kreeg melding van een man die twee verdachten op heterdaad had betrapt op diefstal van koper en metaal in een hal langs de Keirlandse Zillen”, zegt een parketwoordvoerder. “Een interventieploeg kwam kort na de melding ter plaatse. Het slachtoffer, een 48-jarige man uit Kasterlee, werd tijdens de feiten bedreigd, maar raakte niet gewond. De goede beschrijving van de verdachten door het slachtoffer en het onderzoek ter plaatse, leidde de politie-inspecteurs naar een 33-jarige man en een 38-jarige vrouw uit Mol. Kort na de feiten werden beide verdachten opgepakt. Ze zijn intussen voorgeleid en aangehouden door de onderzoeksrechter.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.