Kinderopvang in de zomervakantie: online inschrijvingen verlopen in twee rondes

Buitenschoolse kinderopvang in Mol.
Gemeente Mol Buitenschoolse kinderopvang in Mol.
Inwoners van Mol kunnen hun kinderen vanaf 27 april inschrijven voor de buitenschoolse kinderopvang voor juli en augustus. Om elke ouder maximale en gelijke kansen te geven, verlopen de inschrijvingen in twee rondes.

De gemeente Mol voorziet in de zomervakantie buitenschoolse kinderopvang van maandag 1 tot en met vrijdag 26 juli, en vanaf maandag 5 augustus tot en met donderdag 29 augustus in kinderclub Windekind en kinderclub Krekeltje. “De online inschrijvingen voor de buitenschoolse kinderopvang voor juli en augustus starten op 27 april.

De eerste ronde loopt vanaf zaterdag 27 april (9 uur) tot en met vrijdag 17 mei, de tweede ronde vanaf zaterdag 18 mei (9 uur) tot de werkdag voor de opvangdag”, zegt schepen van Kinderopvang Lieve Heurckmans.

Tijdens ronde 1 kan je voor elk kind maximum tien opvangmomenten ingeven, zowel voor vrije plaatsen als voor reservelijsten. Tijdens ronde 2 gelden er geen beperkingen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.