In amper drie uur tijd twee kerstbaby’s in Mol

In Mol waren de kerstkindjes er vroeg bij, reeds rond half één werd zoontje K’shairo K’yano geboren.
RV In Mol waren de kerstkindjes er vroeg bij, reeds rond half één werd zoontje K’shairo K’yano geboren.
In het Molse ziekenhuis zijn ‘s morgens vroeg op Kerstmis twee baby’s geboren.

Het eerste kindje in het Heilig Hartziekenhuis in Mol kwam reeds om iets over half één ‘s nachts ter wereld.  K’shairo K’yano Kerkeboom is het pasgeboren zoontje van mama Shacedra Clara Kerkeboom en papa Keano Gazon. Grote broer Jaylien is superfier op zijn kleine broertje.

Iets later, om ongeveer kwart voor drie ‘s nachts was het dan de beurt aan Finn Bots. Finn is het zoontje van mama Lotte Demeulemeester en papa Ivan Bots. “Mevrouw Demeulemeester stond oorspronkelijk gepland voor een inleiding van de bevalling op tweede kerstdag”, zegt vroedvrouw Femke Schurgers. “Eerder onverwacht stond ze in de nacht van dinsdag op woensdag in onze verloskamer en amper een uurtje later was Finn al geboren.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bart Versmissen

    Blijkbaar kent men op de afdeling Gynaecologie en Verloskunde wel het woord werken. Kan van de Spoeddienst te Mol niet gezegd worden. Iedereen @ Geel!