Gratis film op binnenkoer De Zwaan

Vanderveken
Cultuurcentrum ’t Getouw vertoont op vrijdag 2 augustus een gratis openluchtfilm. De film ‘Mary Poppins Returns’ wordt om 22 uur afgespeeld op de binnenkoer van De Zwaan. “De toegang is gratis. Bij slecht weer verhuizen we naar Zaal ’t Getouw”, zegt schepen voor Cultuur Hilde Valgaeren.

De film ‘Mary Poppins Returns’ maakt een sprong van 25 jaar in de tijd en speelt zich af in Londen in de jaren ’30. Michael en Jane Banks – de kinderen uit de originele Mary Poppins – zijn inmiddels volwassen. Maar Michael heeft af te rekenen met heel wat problemen: als kersvers weduwnaar kost het hem moeite zijn drie kinderen op te voeden, daarnaast dreigt zijn woning in beslag te worden genomen door de bank. Dan komt Mary Poppins opnieuw op de proppen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.