Gers Pardoel maakt affiche Pennenzakkenrock compleet

Archieffoto van Pennenzakkenrock in 2018
Vanderveken Archieffoto van Pennenzakkenrock in 2018
De affiche voor de 25ste editie van Pennenzakkenrock is compleet. Gers Pardoel is de laatste naam die aan de line up werd toegevoegd. Ook Regi is van de partij.

Pennenzakkenrock is op donderdag 27 juni toe aan de 25ste editie. Meer dan 23.000 leerlingen van 404 verschillende scholen zakken die dag af naar het Zilvermeer in Mol. De kinderen kunnen zich verwachten aan een mooie affiche. “Met Gers Pardoel als headliner, Gio Kemper en Regi haalt de organisatie weer grote kleppers binnen”, zegt gedeputeerde Jan De Haes.

Pennenzakkenrock wist daarnaast ook De Romeo’s, De Ketnetband en de cast van #LikeMe te strikken. “Op het tweede dj-podium op het strand kan je je dansbenen strekken met DJ F.R.A.N.K. die de sfeer van Legacy Festival naar Pennenzakkenrock brengt.”

Voor kinderen die minder interesse hebben voor muziek zijn er meer dan zestig randanimaties voorzien. “De alpaca’s van Alpaca Pachmana zijn opnieuw van de partij. Ze brengen het knuffelgehalte van Pennenzakkenrock omhoog met een mini-alpacaboerderij. Voor de durvers zal het zipline-parcours ook opnieuw opengesteld worden. Uitrusten kan in een splinternieuwe relaxhoek.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.