Fietspaden krijgen extra veegbeurt voor start van schooljaar

rv
Arbeiders van de gemeente Mol gaan de komende dagen de baan om de fietspaden proper te maken voor de start van het schooljaar.

Alle fietspaden die op de veelgebruikte schoolroutes langs gemeentewegen en enkele die langs gewestwegen liggen zullen nog voor de start van het nieuwe schooljaar een extra veegbeurt krijgen. Zo kunnen de duizenden jeugdige fietsers die vanaf 1 september dagelijks van en naar school rijden dit doen in comfortabele en veilige omstandigheden.

Concreet gaat het om fietspaden langs de volgende straten : Schoolstraat, De Rooy, Boeretangsedreef, Emiel Becquaertlaan, Molderdijk, Kruisven, Borgerhoutsendijk, Heidehuizen, Hangarstraat, Molsveld, Sint-Apollonialaan, Postelarenweg, Bruggeske, Jakob Smitslaan, Adolf Reydamslaan, Charel Coolspad, Gompelbaan, Brandstraat, Kiezelweg, Turnhoutsebaan, Keirlandse Zillen, Castelsebaan, Martelarenstraat, Hofstede, Milostraat, Feynend, Zelm, Achterbos, Sluis, Zilvermeerlaan, Sint-Jozefslaan, Wezel en Rozenberg.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.