Fietspaden krijgen extra veegbeurt voor start van schooljaar

rv
Arbeiders van de gemeente Mol gaan de komende dagen de baan om de fietspaden proper te maken voor de start van het schooljaar.

Alle fietspaden die op de veelgebruikte schoolroutes langs gemeentewegen en enkele die langs gewestwegen liggen zullen nog voor de start van het nieuwe schooljaar een extra veegbeurt krijgen. Zo kunnen de duizenden jeugdige fietsers die vanaf 1 september dagelijks van en naar school rijden dit doen in comfortabele en veilige omstandigheden.

Concreet gaat het om fietspaden langs de volgende straten : Schoolstraat, De Rooy, Boeretangsedreef, Emiel Becquaertlaan, Molderdijk, Kruisven, Borgerhoutsendijk, Heidehuizen, Hangarstraat, Molsveld, Sint-Apollonialaan, Postelarenweg, Bruggeske, Jakob Smitslaan, Adolf Reydamslaan, Charel Coolspad, Gompelbaan, Brandstraat, Kiezelweg, Turnhoutsebaan, Keirlandse Zillen, Castelsebaan, Martelarenstraat, Hofstede, Milostraat, Feynend, Zelm, Achterbos, Sluis, Zilvermeerlaan, Sint-Jozefslaan, Wezel en Rozenberg.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Leopold Vanhoof

    Alle fietspaden mogen beter onderhouden worden want velen zijn in slechte staat, niet alleen in Mol maar ook daar buiten. Ben over enige weken mijn heup over gevallen door een berg keitjes en zand op de weg . Echte schande. Enige dagen voordien was er reeds een vrouw gevallen. Wie is de volgende?