Cast van #LikeMe komt naar 25ste Pennenzakkenrock

Archiefbeeld van Pennenzakkennrock 2018.
RV Archiefbeeld van Pennenzakkennrock 2018.
Het grote kinderfestival Pennenzakkenrock op het Zilvermeer in Mol pakt dit jaar uit met een tweede dj-podium. De KetnetBand, Regi en DJ FRANK tekenen alvast present. Andere namen worden binnenkort bekendgemaakt. Urbanus schaart zich mee achter de actie om het festivalterrein mee proper te houden.

Het begin van de zomer nadert en dat betekent ook het einde van het schooljaar en traditioneel wordt dat voor heel wat kinderen van lagere scholen in de provincie Antwerpen en Limburg ingezet met een bezoek aan Pennenzakkenrock. “We hebben dit jaar op het hoofdpodium al zeker de Ketnetband en de cast van #LikeMe. DJ FRANK en Regi zijn ook opnieuw van de partij en we voorzien ook een tweede dj-podium op het strand”, klinkt het bij de organisatie. De komende weken zullen er nog artiesten bijkomen.”

Urbanus

Pennenzakkenrock wil ook dit jaar weer een steentje bijdragen aan het milieu. “Op de dag van het festival zelf worden alle bezoekers aangezet om met het openbaar vervoer te komen, correct te sorteren en het festivalterrein proper te houden. Dit jaar kon de organisatie van Pennenzakkenrock een straffe vertegenwoordiger strikken want Urbanus zet zich mee achter de actie. Leerkrachten en leerlingen kunnen zich omtoveren tot echte vuilnishelden op het festivalterrein en misschien krijgen ze er nog een leuke verrassing voor in de plaats”, klinkt het.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marianne Van Caeneghem

    Cool, zal zéker weer loltrappen worden ... Én wij, de vrijwilligers, zullen weer paraat zijn om een oogje in het zeil te houden !!! ;)