VIDEO. Spectaculair ongeval op E34 in Moerbeke: botsing tussen twee trucks, wit kauwgom poeder en groenten zorgen al zes uur voor hinder

De chauffeur raakte als bij wonder heelhuids uit zijn vrachtwagen.
Jeroen Desmecht De chauffeur raakte als bij wonder heelhuids uit zijn vrachtwagen.
Een vrachtwagen geladen met spruitjes en prei is vanochtend op de E34 richting Antwerpen in Moerbeke op een truck gereden die op de pechstrook geparkeerd stond. Er vielen als bij wonder geen gewonden. De stilstaande truck was geladen met wit poeder, waar onder andere kauwgom mee wordt gemaakt. De kleverige stof bleef aan het natte wegdek plakken en veroorzaakte heel wat verkeershinder. 

Het ongeval gebeurde rond 5.30 uur ‘s ochtends op de E34, richting Antwerpen. Om een nog onbekende reden week de chauffeur van de vrachtwagen geladen met groenten af van zijn rijvak. Vervolgens knalde hij tegen een andere vrachtwagen die in panne stond op de pechstrook. 

De vrachtwagen geladen met poeder stond geparkeerd op de pechstrook toen hij werd aangereden door de andere trekker.
Jeroen Desmecht De vrachtwagen geladen met poeder stond geparkeerd op de pechstrook toen hij werd aangereden door de andere trekker.

Niemand raakte gewond bij het ongeval. Initieel werd enkel de rechterrijstrook afgesloten, maar tegen 11.30 uur werd ook de tweede rijstrook afgezet. De brandweer heeft momenteel zijn handen vol met het kleverige poeder van het wegdek te krijgen. Het ongeval zorgt dan ook voor veel verkeershinder. Momenteel is het aanschuiven van Zelzate Oost tot in Moerbeke, goed voor een vertraging van 45 minuten. 

Jeroen Desmecht
De lading groenten van de vrachtwagen.
Jeroen Desmecht De lading groenten van de vrachtwagen.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eric De Bruyne

  Al een geluk dat ze er weer geen personenwagen tussen geplet hebben !!!

 • BERT VAN ELST

  gelukkig hebben de chauffeurs niets

 • etienne vijverman

  niemand gewond ......de trucker mag van veel geluk spreken bij het zien van de ravage ....

 • Robert DE REU

  De bestuurder van de aanrijdende vrachtwagen heeft wel een goede bewaarengel, als je de cabine ziet.