Politie zoekt getuigen: bewusteloze Belgische vrouw (45) op straat gevonden in Nederlandse Koewacht

ANP XTRA
In de nacht van vrijdag op zaterdag is in de Repelstraat in het Nederlandse Koewacht een 45-jarige Belgische vrouw bewusteloos op straat aangetroffen. De politie doet een oproep naar getuigen, want het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is.

Omstreeks 3.10 uur kwam bij de meldkamer van de Nederlandse politie het bericht binnen dat in de Repelstraat een persoon roerloos op straat lag. De opgeroepen agenten vonden een vrouw, liggend op haar buik, midden op de straat. Om haar heen lagen verschillende tassen en liep een grote witte hond. De vrouw werd met spoed naar het Universitair Ziekenhuis in Gent gebracht. Voor haar hond werd intussen opvang gezocht. De politie blijft nog met heel wat vragen achter over dit incident. Dat gebeurde in Koewacht, een grensdorp dat verdeeld is tussen Moerbeke, Stekene en Terneuzen. Vermoedelijk heeft de vrouw samen met haar hond vanaf vrijdagavond 23.30 uur in de omgeving van de Repelstraat rondgelopen. Wie haar tussen vrijdagavond 23.30 uur en zaterdag 3.10 uur zien lopen heeft of getuige was van het moment dat zij op straat terecht is gekomen, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.