CD&V+ lanceert oproep voor fiets- en wandelverbinding

Provincieraadslid Filip Liebaut samen met de Moerbeekse raadsleden aan de Vapeurbrug.
rv Provincieraadslid Filip Liebaut samen met de Moerbeekse raadsleden aan de Vapeurbrug.
CD&V+ heeft een oproep gelanceerd om over de partijgrenzen heen werk te maken van een veilige fiets- en wandelverbinding via de Vapeurbrug.

“Namens CD&V+ zijn we provincieraadslid Filip Liebaut erkentelijk voor zijn niet-aflatende ijver voor de renovatie van de Vapeurbrug om een zachte fiets- en wandelverbinding te maken tussen Moerbeke en Eksaarde. Sinds jaren ijveren we voor deze natuurvriendelijke en veilige doorsteek voor fietsers en wandelaars”, stelt Lut Van de Vijver namens de CD&V+-fractie. “Ook de veilige oversteek op de Eksaardebaan dient mee verzorgd te worden. Deze realisatie zou voor vele weggebruikers fantastisch nieuws zijn. We ijveren daarenboven voor de veilige vertaling van het nieuwe snelheidsplan voor Moerbeke, zodat de circulatie-assen op een veilige en aangename manier ingericht worden”, lichten de raadsleden toe. “Zowel het doorgaand verkeer, de lokale bewoners, fietsers als voetgangers moeten zorgzame aandacht krijgen. In de mobiliteitsadviesgroep moet er per zone ( onder meer deze van de scholen, Korte Damstraat, Moerhofstraat, Dorpvaart, Kruisstraat,Koewacht, Pereboom, Wachtebekesteenweg.....) werk gemaakt worden van een degelijk flankerend beleid.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.