Bestuur Moerbeke Polder installeert steiger voor rolstoelgebruikers

Ann Dieleman bij de nieuwe steiger: een pilootproject in het Waasland.
Yannick De Spiegeleir Ann Dieleman bij de nieuwe steiger: een pilootproject in het Waasland.
Aan de Kreek heeft het bestuur van Moerbeke Polder een steiger gebouwd zodat ook rolstoelgebruikers kunnen vissen aan de waterpartij. Het gaat om een pilootproject.

Een 600-tal hengelaars is geregistreerd om in de kreken te vissen, maar Moerbeke Polder wil ook mensen met een beperking die mogelijkheid bieden. “Ook zij moeten de kans krijgen om te genieten van dit prachtige gebied”, zegt Ann Dieleman, ontvanger-griffier van Moerbeke Polder. Er komt ook een verharde toegang naar de openbare weg, zodat andersvaliden zich veilig kunnen verplaatsen naar de steiger. Het polderbestuur wil het gebied in de toekomst nog verder uitbouwen met Brasserie ’t Polderhuis als één van de absolute trekpleisters.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.