Alexander De Croo stelt boek voor in bibliotheek

Vice-premier Alexander De Croo komt zijn boek ‘De eeuw van de vrouw’ voorstellen in de bibliotheek van Moerbeke.
BELGA Vice-premier Alexander De Croo komt zijn boek ‘De eeuw van de vrouw’ voorstellen in de bibliotheek van Moerbeke.
Op 14 februari om 20 uur komt vice-premier Alexander De Croo zijn boek ‘De eeuw van de vrouw’ voorstellen in de bibliotheek van Moerbeke. De organisatie is in handen van Open Vld, Liberale Vrouwen en Willemsfonds Moerbeke. De toegang is gratis.

Mede door zijn werk heeft Alexander De Croo ondervonden dat de rol van de vrouw wereldwijd, dus ook bij ons, met te weinig ambitie en te veel vooroordelen wordt ingevuld. Hij houdt in ‘De eeuw van de vrouw’ een gloedvol pleidooi voor de volledige gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Inschrijven is niet verplicht, maar de organisatoren vragen om je aanwezigheid te bevestigen via het Facebookevenement van de boekvoorstelling om te kunnen inschatten hoeveel mensen ze ongeveer kunnen verwachten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.