Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Moeder en twee kinderen gewond bij frontale botsing met vrachtwagen

KruibekeIn de kmo-zone in de Hogenakkerhoekstraat in Kruibeke zijn vrijdag drie gewonden gevallen bij een frontale aanrijding tussen een auto en een vrachtwagen.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. “Koerstalent, gemeenteraadslid én student geschiedenis”: ouders en zussen zien Zaffelarenaar Florian Vermeersch (22) brons pakken op WK tijdrijden voor beloften
  PREMIUM
  Zaffelare

  “Koersta­lent, gemeente­raads­lid én student geschiede­nis”: ouders en zussen zien Zaffelaren­aar Florian Vermeersch (22) brons pakken op WK tijdrijden voor beloften

  Na een pijlsnelle slotkilometer heeft Florian Vermeersch (22) maandag een derde medaille voor ons land veroverd op het WK tijdrijden voor beloftes in Brugge. Zijn ouders en zus vlogen hem na de finish in de armen. In zijn thuisbasis Lochristi is de prille twintiger ook gekend als Open Vld-gemeenteraadslid. “Zijn politieke activiteiten zijn een uitlaatklep voor hem”, zegt vader Noel Vermeersch.