Jongeren dringen vaak binnen in de leegstaande schoolgebouwen. De brandweer moest dit jaar ook al ter plaatse komen voor een brandstichting.
Volledig scherm
Jongeren dringen vaak binnen in de leegstaande schoolgebouwen. De brandweer moest dit jaar ook al ter plaatse komen voor een brandstichting. © Kristof Pieters

Minderjarige indringers betrapt in leegstaand schoolgebouw

Sint-NiklaasDe politie van Sint-Niklaas heeft vrijdag rond 16 uur enkele minderjarigen betrapt nadat ze waren binnengedrongen in het leegstaand schoolgebouw van Baken in de Bellestraat in Sint-Niklaas.

  1. Soigneur Chris ‘Foxie’ De Vos stond op de eerste rij toen Remco Evenepoel wereldkampioen werd: “Amper twee uur geslapen, want we hadden iets te vieren”
    PREMIUM
    Oostrozebeke

    Soigneur Chris ‘Foxie’ De Vos stond op de eerste rij toen Remco Evenepoel wereldkam­pi­oen werd: “Amper twee uur geslapen, want we hadden iets te vieren”

    Luttele seconden nadat Remco Evenepoel in Wollongong als wereldkampioen over de finishlijn reed kreeg hij al een hartelijke knuffel van Chris ‘Foxie’ De Vos. De Oostrozebeekse verzorger van Belgian Cycling volgt hem en zijn teamgenoten al enkele jaren en genoot samen met hem van zijn glorieuze overwinning en van “twee fantastische wielerweken” Down Under.