Mike Naert is directeur van de Leuvense concertzaal Het Depot en hoopt vanaf 1 september weer op volle capaciteit te kunnen draaien.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Naert is directeur van de Leuvense concertzaal Het Depot en hoopt vanaf 1 september weer op volle capaciteit te kunnen draaien. © Vertommen

Mike Naert (Het Depot) blikt vooruit op uitgesteld Overlegcomité: “Het najaar op het kapblok leggen, is niet meer of minder dan de doodsteek”

LeuvenHet Overlegcomité van nu vrijdag is uitgesteld naar volgende week, maar dat neemt niet weg dat de evenementensector duidelijkheid wil over het najaar. Mike Naert, directeur van Het Depot, laat er alvast geen twijfel over bestaan dat er snel beslissingen moeten vallen. “Het is nu tijd om te weten wat er kan als we op 1 september volledig aan de slag willen. Uitstel naar eind augustus is geen optie”, klinkt het.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.