Zondag gratis feest in het Normandpark

Normandpark
Toerisme Middelkerke Normandpark
Komende zondag kan je van 11 tot 18 uur terecht in de Kleine Kerkweg voor ‘Feest in het park’. De belevingsdag zet het mooie Normandpark in de kijker. 

Het startschot van Feest in het park wordt gegeven met de mobiele muziekgroep Knappe Koppen van 11 tot 13 uur. Van 11 tot 14 uur en van 15 tot 18 uur zijn er tal van workshops waarbij kinderen hun creativiteit en originaliteit ten volle kunnen uiten. Om 14, 15 en 16 uur zullen ‘vlindersteltenlopers’ te monden doen openvallen. De act ‘Le Papillon Bleu’ trekt met hun spanwijdte van bijna 5 meter zeker de aandacht. Op bijpassende sprookjesachtige muziek nemen de vlinders alle bezoekers mee. Tussen 14 en 15.15 uur is er de liveband Jeuk, die bekende kinderhits zal brengen. Feest in het park wordt muzikaal afgesloten met The Cover Store-coverband op het podium vanaf 16.30 uur. Doorlopend is er ook grime en kan je terecht bij de infostanden van Natuurpunt. Er is ook een hindernissenbaan en natuurlijk tekenen de nodige drank- en eetstandjes present in samenwerking met de Middelkerkse verenigingen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.