Vandaal steekt banden van twintigtal voertuigen lek

Een twintigtal voertuigen kregen volgend blaadje van de politie onder hun ruitenwisser.
Joffrey De Rouck Een twintigtal voertuigen kregen volgend blaadje van de politie onder hun ruitenwisser.
In Middelkerke zijn zaterdagavond de banden van een twintigtal voertuigen lek gestoken door een vandaal. Een getuige zag de man bezig en verwittigde de politie. “De dader wordt opgespoord”, zegt commissaris Frank Vandenabeele van de lokale politie Middelkerke.

De feiten deden zich iets voor 22 uur voor tussen Krokodiel en Westende-Bad, zowel langs de Zeedijk en de Parklaan. “Onze patrouilles hebben een twintigtal wagens aangetroffen met een of meerdere lek gestoken banden. Alle eigenaars werden opgeroepen om zich te identificeren op het politiekantoor en ze hebben dat nagenoeg allemaal inmiddels gedaan”, aldus Vandenabeele. Het was druk zondagmorgen op het politiekantoor.

De dader is voorlopig niet gevat, maar hij wordt aan de hand van getuigenverklaringen opgespoord. Wie informatie heeft over de dader, kan terecht bij de politie van Middelkerke op het nummer 059/31.23.12. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • michel wanquet

    Vorige week was er langs de Parklaan ook al een spoor van vernielde, afgebroken en/of afgestampte rechterspiegels. Spijtig genoeg kan de politie niet altijd en overal aanwezig zijn.