Middelkerke maakt zich op voor Nostalgie Beach

Nostalgie Beach
Benny Proot Nostalgie Beach
Op zondag 10 augustus palmt Nostalgie Beach opnieuw Middelkerke in. Het festival, dat aan haar zesde editie toe is, mocht vorig jaar 13.000 gasten verwelkomen. 

Nostalgie Beach vindt plaats tussen de Westendelaan en de Duinenweg. Een ticket kost 58 euro. De affiche ziet er alvast veelbelovend uit. Om 11.30 uur bestijgen The Nostalgie All-Stars het podium, om 12.45 is het de beurt aan Wet Wet Wet. Big Country volgt om 14.15 uur en Clouseau om 15.45 uur. Fischer-Z mag het podium naar haar hand zetten om 17.45 uur. Marc Almond staat om 19.30 uur op de planken en Status Quo om 21.15 uur. Adamski sluit het festival om 23 uur af. De deuren gaan al om 10 uur open. Tickets en praktische info: www.nostalgiebeachfestival.be.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Danny Maes

    Nostalgie Beach festival op zondag 10 augustus, zullen dagje te laat zijn !!