Leffingeleuren start met ticketverkoop en voegt Steve Gunn aan affiche toe

Steve Gunn
Steve Gunn Steve Gunn
Leffingeleuren is gestart met de ‘Early Bird’-ticketverkoop van haar 43ste festivaleditie. En in één klap werd Steve Gunn, onder meer bekend als gitarist bij Kurt Vile, aan de affiche toegevoegd. 

Het nazomerfestival vindt plaats op 13, 14 en 15 september. Voor de vaste bezoekers van het festival worden zogenaamde ‘Early Bird’-kaarten aan de man gebracht. Vroege vogels kunnen zo voor amper 50 euro het hele festival bijwonen. Voor 60 euro kan je meteen ook je tenten opslaan op de camping. Let wel, het aantal vroege tickets zijn beperkt. 

Steve Gunn

Niemand minder dan Steve Gunn komt op zaterdag in het polderdorpje zijn kunsten vertonen. Hij zal er met zijn onnavolgbare gitaarstijl en unieke stem de songs brengen uit zijn soloalbums, waarvan ‘The Unseen In Between’ de recentste is. “Steve Gunn is een rasmuzikant in de ware zin van het woord, iemand die het experiment niet schuwt en in het verleden met tal van muzikanten samenwerkingen aanging, van Kurt Vile, Angel Olson of Hiss Golden Messenger tot Sun City Girls”, is de festivalorganisatie enthousiast. Steve Gunn speelde al eens eerder in zaal De Zwerver en met zijn experimentele Gunn-Truscinski Duo. Eerder werden ook The Warlocks, Bill Ryder Jones, Garrett T. Capps, Frankie & The Withc Fingers, Crack Cloud, Mirek Coutigny en N0V3L aangekondigd. Alle info over de bands en tickets: www.leffingeleurenfestival.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.