Exclusief voor abonnees

Jean-Marie Dedecker spreekt als vanouds in nieuw boek: “CO2-uitstoot heeft weinig te maken met opwarming van de aarde. Maar als je dat durft zeggen, word je verketterd”

Met ‘Geen blad voor de mond’ lanceert Jean-Marie Dedecker intussen zijn zevende boek.
Benny Proot Met ‘Geen blad voor de mond’ lanceert Jean-Marie Dedecker intussen zijn zevende boek.
Jean-Marie Dedecker presenteert met ‘Geen blad voor de mond’ intussen zijn zevende boek. En de titel verraadt het al: de Middelkerkse burgemeester en het onafhankelijk parlementslid laat zich van zijn allerscherpste kant zien. “Vrijheid is het hoogste goed. Zonder een partijvoorzitter te moeten bellen, kan ik vrank en vrij mijn gedacht zeggen. Héérlijk.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Mahieu

  Daarmee zegt hij gewoon het volgende: 'laten we ons rustig verder doen met onze rotzooi'. En wie dezelfde visie heeft zegt dan eigenlijk tegen zijn kleinkinderen: 'trekt uw plan'

 • james vroman

  als CO2-uitstoot weinig te maken heeft met de opwarming van de aarde..stop dan de miljarden subsidie voor innovatie want je zoekt een oplossing voor iets dat niet bestaat ..

 • Johan Goris

  Het is voor de gewone mens erg moeilijk te begrijpen dat CO2 wel degelijk verband houdt met de opwarming van de Aarde. Ik begrijp wel dat Jean-Marie hier ook de kennis niet van heeft, maar door zulke uitspraken schep je wel weinig vertrouwen bij de gestudeerde mensen. Maar het gewone volk wordt op deze populistische wijze wel misleid en het leidt tot weinig opbouwende discussies.

 • LEO DANEELS

  Ik wacht ook nog steeds op een echt wetenschappelijke proef die dit aantoont ! Kan toch niet moeilijk zijn om 2 volumes lucht met verschillende CO2 concentraties te testen op opwarming en afkoeling ? Wat niet wegneemt dat we ons milieu moeten koesteren !

 • Vladimir De Leeuw

  Ik ben geen fan, maar op dit gebied heeft hij gelijk. Zoals trouwens duizenden wetenschappers beweren is er nauwelijks een verband tussen de CO2-concentratie en de opwarming. Er is tot nu toe geen enkel doorslaggevend bewijs dat CO2 de temperatuur in sterke mate zou beïnvloeden, er zijn wel hoe langer hoe meer aanwijzingen van het tegendeel.