Gemeente naarstig op zoek naar meer dan 100 jobstudenten

Photo News
De gemeente heeft een pak vacatures opengesteld voor jongeren, vooral voor de zomervakantie. In totaal gaat het om 115 jobs. 

Eerst en vooral worden 34 (hoofd)monitoren gezocht voor de jeugddienst. Hoofdmonitoren zijn verantwoordelijk voor een speelpleinwerking, met diverse monitoren die instaan voor de opvang van kinderen of jongeren. Er worden ook 52 strandredders gezocht. Verder staan veertien vacatures open voor parkeerstewards. Ze controleren op betalend parkeren, schrijven eventueel retributies uit en vertrekken informatie. Ook de zoektocht naar drie evenementenmedewerkers en nog eens drie werkmannen of -vrouwen is gestart. Tot slot staan er zeven vacatures open voor EHBO-medewerkers, die eerste hulp aan strandrecreanten aanbieden. Ook twee groenmedewerkers mogen zich nog aanbieden. Alle info: www.middelkerke.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.