Bekend verhaal ‘Van den vos Reynaerde’ herwerkt tot live musical door Middelkerkse vereniging

De 'Reinaert' brengt Starlight Musical Productions een bewerking van het bekende verhaal.
Starlight Musical Productions De 'Reinaert' brengt Starlight Musical Productions een bewerking van het bekende verhaal.
De Middelkerkse vzw Starlight Musical Productions brengt met ‘Reinaert’ een bewerking van het bekende verhaal van ‘Van den vos Reynaerde’. Verwacht je aan prachtige livemuziek en een boeiende originele bewerking van deze klassieker.

De lokale vereniging pakt al sinds 2011 uit met prachtige voorstellingen. De eerste show bracht een herwerking van ‘Peter Pan’, daarna volgden nog ‘De blauwe vogel’ (2013), ‘De avonturen van Tom Sawyer’ (2015) en ‘Oliver’ (2017). De voorstellingen lokken steeds volle zalen en dat zal met ‘Reinaert’ allicht niet anders zijn. “Tientallen acteurs worstelden zich door audities en repetities om zich nu klaar te stomen voor een reeks meeslepende voorstellingen in de krokusvakantie. Verwacht je aan prachtige livemuziek, ontwapenende acteerprestaties en een boeiende originele bewerking van een klassieker uit de Nederlandstalige literatuur", laat het productiehuis beloftevol weten. De musicalvoorstellingen vinden plaats in zaal De Branding van vrijdag 1 maart tot en met zondag 10 maart, telkens om 20 uur. Tickets kosten 15 euro voor volwassenen, kinderen vanaf 8 jaar betalen 9 euro. Info en tickets: www.starlight-musical.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.