Auto rijdt hard in op signalisatiewagen van werkzaamheden op E40, bestuurder ongedeerd

Takeldienst Degrave uit Middelkerke sleepte het voertuig weg.
Bart Boterman Takeldienst Degrave uit Middelkerke sleepte het voertuig weg.
Op de E40 in Mannekensvere is donderdagmorgen rond 9 uur een lichte vrachtauto in aanrijding gekomen met een botsabsorbeerder. Het voertuig kwam een twintigtal meter verder tot stilstand op de pechstrook en raakte ernstig beschadigd. De bestuurder bleef ongedeerd. 

Het incident gebeurde in de richting van Frankrijk, meteen na oprit vanuit het tankstation. Er waren onderhoudswerken van de middenberm aan de gang. Enkele tractoren waren bezig met het gras te maaien en waren voorzien van signalisatiewagens in de vorm van een botsabsorbeerder. De bestuurder had de werkzaamheden op de linkerrijstrook te laat opgemerkt en reed op een van de signalisatiewagens. Het incident zorgde voor enige file. De politie deed de nodige vaststellingen en liet de auto takelen. Het voertuig is total loss.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Christophe Vanhaecke

    Ja ze zijn daar al enkele dagen het gras aan het doen. Mooi weer, in de voormidag richting kust namidag richting binnenland?