‘Gouden koppels’ vieren samen hun huwelijksverjaardag

MIDDELKERKE - Gouden koppels vieren samen hun huwelijksverjaardag
Gemeente Middelkerke MIDDELKERKE - Gouden koppels vieren samen hun huwelijksverjaardag
42 ‘gouden koppels’ vierden samen hun vijftigste huwelijksverjaardag in zaal De Stille Meers. Het gemeentebestuur wil met dit feest alle Middelkerkse gouden huwelijksjubilarissen een leuke attentie en een gezellige namiddag aanbieden.

“Alles draait om verbondenheid”, zegt burgemeester Jean-Marie Dedecker. “Koppels die al zo lang gehuwd zijn, zijn ook voor een stuk verbonden met onze gemeente. Ze hebben er misschien een eigen zaak opgebouwd, zijn actief in het verenigingsleven of ze hebben kinderen die hier opgegroeid zijn. Als gemeente pluk je daar voor een stuk de vruchten van. Zij zijn een grote hoeksteen in onze lokale samenleving. En het is ook gewoon een teken van respect.”

De gouden koppels kregen onder meer een lekker dessertbordje en een goochelact voorgeschoteld. “Een beetje symbolisch voor de mysterieuze ingrediënten van een goed huwelijk - dat is ook een beetje tovenarij”, grapt de burgemeester nog. Wie in 2020 zijn gouden jubileum viert, krijgt een uitnodiging in de loop van 2020.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.