Vosje Borre nieuwe mascotte voor vakantiewerking

Borre, de nieuwe mascotte op recreatiedomein Ter Borcht.
Valentijn Dumoulein Borre, de nieuwe mascotte op recreatiedomein Ter Borcht.
Het speelse vosje Borre is de nieuwe mascotte die kinderen moet overtuigen deel te nemen aan de vakantiewerking op recreatiedomein Ter Borcht.

 “Borre van Ter Borcht is dan ook een toepasselijke naam menen jeugdschepen Rita De Costere (Lijst van de Burgemeester en coördinatrice Lore Beernaert. “We hebben gezocht naar een formule waarbij we de kinderen nog meer bij onze vakantiewerking zouden kunnen betrekken en zijn geland bij het idee van een eigen mascotte. Borre zal de komende weken eerst eens op bezoek komen in de lokale scholen zodat kinderen aan hem kunnen wennen. Vanaf deze zomervakantie zal hij geregeld opduiken tijdens de vakantiewerking.” Die loopt tijdens de eerste drie weken van juli en de laatste drie weken van augustus op Ter Borcht en bestaat uit een combinatie van vakantie- en speelse activiteiten en een sportkamp met diverse sporttakken. Medewerker Giel Vanthournout zal zich geregeld in het pak hijsen om de mascotte passend tot leven te wekken.

De vakantiewerking is er voor alle kinderen van 2,5 tot 14 jaar. Meer info via de Dienst Vrije Tijd.

Burgemeester Dirk Verwilst en enkele schepenen maken kennis met Borre.
Valentijn Dumoulein Burgemeester Dirk Verwilst en enkele schepenen maken kennis met Borre.
Borre, de nieuwe mascotte op recreatiedomein Ter Borcht.
Valentijn Dumoulein Borre, de nieuwe mascotte op recreatiedomein Ter Borcht.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.