Verkeersmaatregelen voor Omloop Mandel-Leie-Schelde

Belgisch kampioen Tim Merlier is er dit weekend bij in Meulebeke.
GOYVAERTS/GMAX Agency Belgisch kampioen Tim Merlier is er dit weekend bij in Meulebeke.
De jaarlijkse wielerwedstrijd Omloop Mandel-Leie-Schelde wordt op zaterdag 31 augustus in Meulebeke verreden en dat betekent dat er in de gemeente tijdelijke verkeersmaatregelen zullen gelden.

De wedstrijd start om 13 uur op de Markt. De officiële start vindt na 1,1 kilometer plaats in de Kasteelstraat. De renners rijden vijftien rondes van 12,6 kilometer. De aankomst is gepland rond 17.15 uur.

Door de koers zijn de Kasteel- en Regentiestraat afgesloten, net als de Oostrozebekestraat tussen de Gentstraat en Markt. Ook de Markt is niet bereikbaar, net als de Astridlaan en de Kapellestraat tot aan het kruispunt met de Astridlaan. Bewoners kunnen het centrum verlaten via de Holde-, Barnum- Steen-, Kapellestraat en de Ter Borchtlaan.

Het parcours loopt langs volgende straten: Tieltstraat, Marialoopsteenweg, Marialoopplaats, Steenovenstraat, Gentstraat, Hondekerkhofstraat, Paanderstraat, Oostrozebekestraat, Mandellaan, Vuilputstraat en Onze-Lieve-Vrouwestraat. Bewoners die binnen het parcours wonen, kunnen het kruisen voor de rode vlag of na de groene vlag. Op het parcours geldt vanaf 11 uur een parkeerverbod.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.