Vastgoedmakelaar Annelies waagt haar kans in Huizenjagers

Annelies Bracke is met haar vastgoedkantoor Anbra volgende week in het programma Huizenjagers op Vier te zien.
rv Annelies Bracke is met haar vastgoedkantoor Anbra volgende week in het programma Huizenjagers op Vier te zien.
Van maandag 2 tot en met donderdag 5 maart kan je op VIER elke avond vastgoedmakelaar Annelies Bracke in ‘Huizenjagers’ aan de slag zien. De zaakvoerster van Vastgoed Anbra probeert in het populaire programma enkele huizen in de Leiestreek te verkopen.

“Toen ik twee jaar als zelfstandige aan de slag was hadden de programmamakers al eens gepolst of ik zou mee doen, maar toen vond ik de tijd nog niet rijp”, zegt Annelies. “Nu ben ik zes jaar bezig en vind ik van mezelf dat ik genoeg ervaring heb om mijn kans te wagen. Ik was eerst bang dat het uitlachtelevisie zou worden, maar na het zien van enkele afleveringen ben ik overstag gegaan. De makers waren blijkbaar op het roze van de look van mijn vastgoedkantoor gestoten en vonden mijn vrouwvriendelijke aanpak ook wel leuk voor televisie. Ik hou wel van wat gezonde competitie en het concept is ook gewoon leuk.”

Annelies met collega's Arne Vercoutere (Century 21) en Ignace Vandoorne van M Vastgoed in het programma Huizenjagers. Ignace is vorige week onverwacht overleden, maar de uitzending mag als postuum eerbetoon toch uitgezonden worden.
rv Annelies met collega's Arne Vercoutere (Century 21) en Ignace Vandoorne van M Vastgoed in het programma Huizenjagers. Ignace is vorige week onverwacht overleden, maar de uitzending mag als postuum eerbetoon toch uitgezonden worden.

Annelies neemt het in het programma op tegen Arne Vercoutere van Century 21 en Ignace Vandoorne van M-Vastgoed. Die laatste overleed vorige week vrijdag onverwacht aan een hersenbloeding. Hij was amper 44 jaar. “Zijn overlijden was een enorme shock”, zegt Annelies. “Tijdens de opnames hebben we elkaar beter leren kennen en we vormden een goede kliek. Nadien zijn we met zijn drieën ook nog eens iets gaan drinken. Dat hij er nu niet meer is, voelt heel vreemd aan. Zijn familie gaf recent toch toestemming op de opnames met hem uit te zenden. Hij zou dat zelf ook zo gewild hebben.”

Huizenjagers met Annelies Bracke is volgende week van maandag tot donderdag om 19.40 uur op VIER te zien.

Annelies Bracke is met haar vastgoedkantoor Anbra volgende week in het programma Huizenjagers op Vier te zien.
rv Annelies Bracke is met haar vastgoedkantoor Anbra volgende week in het programma Huizenjagers op Vier te zien.