Thuis-actrice Leen Dendievel vertelt over haar boek ‘Asem’

Leen Dendievel praat in Meulebeke over haar boek ‘Asem’.
Kristof Ghyselinck Leen Dendievel praat in Meulebeke over haar boek ‘Asem’.
De bibliotheek in OC Vondel in Meulebeke mag op dinsdag 8 oktober actrice Leen Dendievel verwelkomen. Het publiek kent haar als Kaat uit de één-soap Thuis, maar Leen is ook auteur. 

Ze schreef eerder al het boek ‘Hard’, over liefde en verlies, en heeft met ‘Asem’ nu een tweede boek uit. In het boek vertelt ze over de oorzaak van haar paniekaanvallen. Wat gebeurt er in je hoofd tijdens zo’n aanval? En wat kun je er aan doen? In haar zoektocht sprak Leen met veel lotgenoten en ervaringsdeskundigen. Ze onderzoekt waarom voeding zo’n invloed heeft op de werking van paniekaanvallenen ze ontdekt hoe we ademruimte kunnen terugvinden in deze hectische tijden. De lezing kadert in de Week van de Geestelijke Gezondheidszorg.

De lezing start om 19.30 uur in zaal De Mouterij van Vondel. De inkom bedraagt vijf euro. Inschrijven is vereist op meulebeke.bibliotheek.be of 051/54.13.80. In samenwerking met Standaard Boekhandel Tielt is het boek er te koop en er is ook een signeersessie.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.