Tentoonstelling in bib focust op landschapsschilderijen

Wrapped Glaciers, een van de schilderijen van Lies Vanloocke.
Lies Van Loocke Wrapped Glaciers, een van de schilderijen van Lies Vanloocke.
In de bibliotheek van OC Vondel is de tentoonstelling ‘Places of Interest’ van start gegaan. Kunstenares Lies Van Loocke toont er een reeks landschapsschilderijen. Daarmee gaat ze terug naar de essentie. 

Opvallend kenmerk van de werken van Van Loocke is de gelaagdheid. Naast schilderijen toont ze ook animatiefilms. De tentoonstelling loopt nog tot en met 2 oktober.

Het is de vijfde tentoonstelling van een Meulebekenaar naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van de bib. Op 27 september komt ze er een creatieve workshop geven. Wie langskomt, werkt met eenvoudige materialen en gebruikt een stempeltechniek. De workshop is gratis, maar inschrijven is vereist via 051/54.13.80 of bibliotheek@vondel.meulebeke.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.