Nancy opent ‘geurenzaak’ Briez

Nancy Vandecaveye in haar nieuwe zaak Briez in de Spoorweglaan in Meulebeke.
VDI Nancy Vandecaveye in haar nieuwe zaak Briez in de Spoorweglaan in Meulebeke.
In de Spoorweglaan 44 heeft Nancy Vandecaveye haar nieuwe speciaalzaak Briez geopend. Ze verkoopt er onder andere geurkaarsen en -sticks en verschillende accessoires.

Met Briez maakt Nancy een toch wel opmerkelijke carrièreswitch. “Sinds 1994 verkoop ik snoep en tot juni 2018 verkocht ik die ook vijf jaar in mijn eigen winkel De Zoete Inval”, zegt ze. “Ik vond het echter tijd voor iets anders en wilde letterlijk en figuurlijk een nieuwe bries doen waaien. Vandaar ook de naam van mijn nieuwe zaak.” 

Briez staat volgens Nancy voor duurzaam, honderd procent natuurlijk en familiaal. “Je wordt hier ondergedompeld in een natuurlijk en puur geurenavontuur”, vertelt ze. “Onze geurkaarsen zijn gemaakt van natuurlijke suikers en bevatten geen alcohol. Dat betekent dat ze minder snel verdampen en dus langer mee gaan. Bovendien lokken ze ook geen allergische reacties uit. De geursticks bestaan dan weer uit fiber, waardoor de geur zalig wordt verspreid.” Het gamma geuren verandert regelmatig. Nancy zal met haar gamma ook op verschillende beurzen te vinden zijn.

Briez is alleen op bepaalde tijdstippen open, maar die kun je terugvinden op de gelijknamige Facebookpagina. Er zijn nog eindejaarsverkoopsdagen op maandag 30 december van 13.30 tot 17 uur en op dinsdag 31 december van 10 tot 17 uur. Briez is ook open op 3 en 4 januari van 13.30 tot 17 uur. Meer info op 0477/40.67.32 of via info@briez.be.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Peggy D'hondt

    Proficiat en veel succes!!