Meulebeekse Aldi sluit en verhuist naar Ardooie

De versmarkt in de nieuwe vestiging.
Aldi De versmarkt in de nieuwe vestiging.
Het Aldi-filiaal in de Gentstraat sluit op 12 mei de deuren. De winkel verhuist, samen met het personeel, naar een nieuw pand in de Wezestraat 9 in Ardooie. Daar opent de winkel op 15 mei de deuren.

“De nieuwe winkel langs de N37 Tielt-Roeselare, wordt met 1.250 vierkante meter aan winkeloppervlakte groter, krijgt honderd parkeerplaatsen en heeft zonnepanelen en warmterecuperatie”, vertelt woordvoerder Dieter Snoeck. “Met deze uitbreiding willen we in de eerste plaats het winkelcomfort en het winkelplezier van onze klanten verhogen. Daarnaast is het assortiment van Aldi de voorbije jaren behoorlijk uitgebreid, waardoor we in deze nieuwe winkel meer ruimte krijgen om al onze producten te presenteren.”

Aldi belooft in het nieuwe filiaal dat de gangen breder zijn en dat er meer daglicht zal zijn door het gebruik van grote ramen in de gevels. Het interieur is warmer door het gebruik van houten accenten en ledlichten. Ook aan de jongste klanten is gedacht met kleurrijke winkelwagentjes. Er zal ook een versmarkt zijn, net als handige producten als voorverpakte slaatjes, verse fruitsappen en andere bereide maaltijden en dranken.

De nieuwe vestiging in Ardooie.
Aldi De nieuwe vestiging in Ardooie.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Anthony Vercruysse

    Meulebeke zal met veel minder winkel moeten doen dan zo te zien

  • bianca van nimmen

    We zullen niet verplaatsen tot Ardooie als er ne Aldi is op Tielt en /of Oostrozebeke