Losse ticketverkoop cultuurseizoen Vondel van start

De voorstelling van de brochure van OC Vondel.
Valentijn Dumoulein De voorstelling van de brochure van OC Vondel.
Vanaf donderdag 1 augustus gaat de losse ticketverkoop van het nieuwe cultuurseizoen in ontmoetingscentrum Vondel van start. Vondel blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Als opener komt comedian Jens Dendoncker langs met zijn voorstelling ‘Bang van Dendoncker’.

Ook goochelaar Steven Delaere komt langs, op vrijdag 18 oktober met zijn voorstelling ‘Schijn’, net als de Neil Diamond Tribute Band ‘Diamonds on the rocks’ op 22 november. Presentatrice Cath Luyten, zanger Guido Belcanto en professor Jean-Paul Van Bendeghem brengen op 10 januari dan weer de voorstelling ‘Silence please!, een filosofische en artistieke zoektocht naar stilteplekken. Verder komt comedian Dries Heyneman langs met zijn show ‘Uit respect voor de buren’ en Guy Swinnen en zijn Ladies brengen enkele Duet-sessies. Er is ook theater met ‘Closer’ van De Spelerij.

Meer info en tickets via www.meulebeke.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.