Ook de Romeo's komen Herentals Eert Wout in vuur en vlam zetten
Volledig scherm
Ook de Romeo's komen Herentals Eert Wout in vuur en vlam zetten © rv

Met optredens van De Romeo’s, Sam Gooris en Camille zit organisatie Herentals Eert Wout mooi op koers

HerentalsHerentals Eert Wout, het volksfeest dat doorgaat op zondag 31 oktober begint stilaan vorm te krijgen. Een kinderdisco en optredens van De Romeo’s, Sam Gooris en Camille van onder meer #LikeMe staan gepland. Wout Van Aert zelf groet om 18 uur zijn fans op de Grote Markt van Herentals.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Meer dan 200 woningen, een park, speelplein en waterrecreatie: maak - eindelijk - kennis met de toekomst van de Lac van Loppem
  PREMIUM
  Loppem

  Meer dan 200 woningen, een park, speelplein en waterrecre­a­tie: maak - eindelijk - kennis met de toekomst van de Lac van Loppem

  Het ooit zo florerende vakantiedomein Lac van Loppem krijgt, vijftien jaar nadat de laatste activiteiten er stopgezet werden, een nieuwe toekomst. Eindelijk, want het dossier zat jarenlang geblokkeerd door de stadionproblematiek in Brugge. De plannen ogen ambitieus: 200 nieuwe woningen, fiets- en wandelverbindingen, een park met speelplein en recreatie op het meer. “De waterkwaliteit is hier zéér goed”, zegt schepen Arnold Naessens.