Bestuurder crasht met Porsche na achtervolging en verdwijnt uit ziekenhuis

Toen de man de rotonde naderde, verloor hij de controle over het stuur. Hij reed tegen een gevel en moest naar het ziekenhuis.
Toon Verheijen Toen de man de rotonde naderde, verloor hij de controle over het stuur. Hij reed tegen een gevel en moest naar het ziekenhuis.

De bestuurder van een Porsche heeft afgelopen nacht de controle over het stuur van zijn sportwagen verloren. Hij ramde een gevel toen hij de rotonde in het centrum van Merksplas opreed. Dat gebeurde nadat hij kort ervoor achterna gezeten werd door de politie. Hij haalde op de gewestweg tussen Turnhout en Merksplas snelheden van meer dan 200 kilometer per uur.  De man liep lichte verwondingen op en moest naar het ziekenhuis. Daar was hij echter alweer verdwenen vooraleer de politie hem kon ondervragen. Hij wordt nu opgespoord. 
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • johny polus

  Hij zal zeker de rekening gepresenteerd krijgen alsook zijn rijbewijs mogen inleveren

 • Mohamed Kabbal

  @Roland Peeters, ik praat de trouwstoet niet goed begrijp me niet verkeerd maar deze Porsche-rijder negeerde een politiebevel, pleegde vluchtmisdrijf en vloog met meer dan 200/u door gewestwegen om in een ziekenhuis te belanden en daarna nogeens vluchtmisdrijf te plegen.

 • roland peeters

  Als het iemand is die deelnam aan een trouwstoet zal er wel bemiddeld worden,en beloofd dat de rotonde zal verwijderd worden!

 • Luc Cuypers

  Awel Ronny Claes , de nagel op de kop !

 • Sven Styns

  ronny wie zegt dat dit mag