Verboden wapen en drugs gevonden

Lokale Politie Antwerpen
Het politiewijkteam van de regio Noord heeft zaterdag een controleactie gehouden in de regio. Ze richtten een verkeerspost op in Ekeren, ze controleerden horecazaken aan de Bredabaan in Merksem en er werd controle gedaan in een wedwinkel. 

71 personen en veertig voertuigen werden aan een controle onderworpen. Vier personen stonden om allerhande redenen geseind. 

Eén persoon had een verboden wapen op zak. Dat werd in beslag genomen. Nog een andere had drugs op zak met het oog op verkoop. 

Eén van de gecontroleerde personen was illegaal in ons land. Een bromfietser die 72 kilometer per uur reed, 5 gram cocaïne, cannabis en drie mobiele telefoons op zak had, kreeg een rijverbod. Bij de verkeerscontrole werd vastgesteld dat één bestuurder onder invloed van drugs reed. Zijn rijbewijs werd meteen ingetrokken.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jacqueline Franssen

    Controles moesten veel meer gebeuren....