Merksemse secundaire scholen houden infobeurs in districtshuis

Het districtshuis van Merksem.
Foto Dirk Laenen Het districtshuis van Merksem.
Maandagavond 25 februari stellen alle Merksemse secundaire scholen zichzelf en hun studieaanbod voor tijdens de scholeninfobeurs in het districtshuis. Op die jaarlijkse beurs krijgen leerlingen en hun ouders de nodige info om een doordachte studiekeuze te maken.

Een secundaire school vinden die bij je past, is voor veel tieners en hun ouders niet eenvoudig. Om hen goed te informeren over de verschillende schoolnetten, scholen en studiekeuzes waar je in Merksem voor kan kiezen, organiseert de jeugddienst van Merksem in samenwerking met de secundaire scholen jaarlijks de beurs.

Alle Merksemse secundaire scholen zijn er vertegenwoordigd: Sint-Eduardusinstituut, Sint-Ludgardisschool, Groenendaalcollege, Katholiek Scholencentrum JOMA, GO! Atheneum MXM, Stedelijk Lyceum, Sint-Elisabeth Instituut, Stella Marisinstituut en Lucerna College. Bezoekers kunnen bij de standjes van de scholen langsgaan voor info en vragen aan leerkrachten. Zo kunnen ze goed geïnformeerd een studiekeuze maken. Er zijn ook medewerkers van de dienst ‘Meld je aan’ aanwezig voor vragen in verband met inschrijvingen.

De scholeninfobeurs vindt op maandag 25 februari van 19.30u tot 21u plaats in het districtshuis op het Burgemeester Jozef Nolfplein.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.