Exclusief voor abonnees

Lindsay (13) schrijft emotionele brief aan haar school: “Ik hoop dat jullie kunnen garanderen dat ik weer veilig naar huis en school kan”

Lindsai, 13-jarig meisje dat zwaar toegetakeld werd door enkele medeleerlingen van het Stedelijk Lyceum in Merksem
Photo News Lindsai, 13-jarig meisje dat zwaar toegetakeld werd door enkele medeleerlingen van het Stedelijk Lyceum in Merksem
De 13-jarige Lindsay uit Brasschaat die een kleine maand geleden hardhandig werd aangepakt door een aantal leerlingen op haar school het Stedelijk Lyceum in Merksem, is afgelopen week een eerste keer terug naar school geweest. Ze schreef ook een emotionele brief over wat haar wensen zijn wanneer ze terug definitief naar school wil komen.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Inge De Brie

  Het is zij niet die van school moet veranderen maar de pesters zelf. Dat is toch wel de omgekeerde wereld. Die pesters zouden verplicht moeten worden om naar een psycholoog te gaan om te beseffen dat hun gedrag niet normaal is en ook een werkstraf.

 • Wendy Bergen

  Subsidies school afnemen, ze zullen snel anders spreken, maar ja, dat zou een goede maatregel zijn ook voor de ouders van zulke kinderen, dit gedrag mag niet getolereerd worden. Indien herhaald ouders mee financieel straffen, alleen op die manier zal men iets doen.

 • willems michel

  Charlotte De Greef, denkt u nu echt dat dat zo maar kan ? Trouwens het hele gebeuren is niet in of op school gebeurd, maar op straat. Waar moet men dan de verantwoordelijkheid leggen en bij wie ? Moet men bij elke leerling, die zegt gepest te worden en dat zijn er zo hier te lezen vrij veel, een agent meesturen naar school ? De opvoeding thuis is belangrijk. Alleen zijn er ouders die zweren bij de vrije opvoeding i.p.v. ze op tijd een draai rond hun oren te geven.

 • maud hallett

  pesters naar een andere school sturen!!

 • Roger Geens

  Allemaal gemakkelijk gezegd ,niemand kan garanderen dat dat 13-jarig meisje niet meer aangerand zal worden door de onverlaten die haar zo hebben toegetakeld .Men is veel te zacht voor zulke daders ,een goede opvoedingsschool is noodzakelijk voor dit soort aanranders .