Jonge bestuurster en baby vliegen over de kop na aanrijding met truck

PZ Antwerpen

Op de Bredabaan in Merksem, ter hoogte van het kruispunt met de Ringlaan, belandde een auto maandagvoormiddag op zijn dak bij een aanrijding met een vrachtwagen. De bestuurster van 28 jaar en een baby die mee in de wagen zat, moesten door de brandweer bevrijd worden, het dak van de wagen moest afgeknipt worden. Enkel de bestuurder raakte lichtgewond, de bestuurder van de vrachtwagen raakte niet gewond.




2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Hilde Janssens

    Ik begrijp niet waarom de verkeerswijzigingen en "verdrijvingsvakken" (vooral ook aan de Du Chastellei) nog steeds niet opgeheven zijn. De heraanleg van de Bredabaan in het centrum van Merksem is toch al heel lang achter de rug.

  • Steve Schols

    Het gebeurt zo vaak op dat kruispunt dat mensen die verplicht naar rechts moeten, toch nog rechtdoor rijden ... dat hier al niet eerder ongevallen zijn gebeurd verbaast me echt.Het staat nochtans op voorhand aangegeven op de verkeersborden... Gelukkig is de moeder en zeker de baby er goed vanaf gekomen. Veel beterschap.