Chauffeur (32) onder invloed rijdt voetganger aan op zebrapad

PZ Antwerpen

In de Lambrechtshoeklaan ter hoogte van de Graanstraat in Merksem is dinsdagavond een voetganger gewond geraakt bij een aanrijding met een personenwagen. Verschillende getuigen meldden dat het voertuig op roekeloze en gevaarlijke wijze rondreed. Een overstekende voetganger werd op het zebrapad aangereden en enkele meters meegesleurd. Wonderwel kwam hij er slechts met lichte verwondingen vanaf. De bestuurder werd gevat op de Laarsebaan. Daar was hij uitgestapt en beschadigde hij een geparkeerd voertuig. Hij was duidelijk onder invloed van alcohol of andere verdovende middelen en werd meteen gearresteerd. De 32-jarige man bleek vrij onder voorwaarden.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • ed Dams

    Dat onder voorwaarden helpt dus niet, graag wat meer fantasie van het gerecht op straffen die wel helpen, en die dan ook uitvoeren. Ondanks corrupte advocaten die daar toch weer geld in zien. En juridische fouten van een verkeerd punt of komma telt ook niet meer.