41 feestvierders bespoten met pepperspray tijdens optreden Dimitri Vegas & Like Mike in Sportpaleis

De Garden of Madness in het Sportpaleis, gisteravond.
Joel Hoylaerts / Photo News De Garden of Madness in het Sportpaleis, gisteravond.
41 aanwezigen van de uitverkochte Garden of Madness-rave met dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike in het Antwerpse Sportpaleis zijn gisteravond door onbekenden bespoten met pepperspray, zo meldt VTM Nieuws.

De concertgangers hadden last van tranende ogen en kregen ter plaatse verzorging van het Rode Kruis. Een feestvierder moest naar het ziekenhuis, maar is inmiddels weer thuis.

De onbekenden die pepperspray spoten, deden dat allicht om paniek te zaaien om zo in het gedrang portefeuilles en smartphones buit te maken. 

De politie kon geen verdachten oppakken, zij maakten van de paniek gebruik om zich uit de voeten te maken. De politie roept slachtoffers van diefstal op om aangifte te doen. 

Vanavond bij het tweede uitverkochte optreden worden extra manschappen ingezet. 

 De Willebroekse dj-broers staan voor het zevende jaar op rij in het Sportpaleis.

Joel Hoylaerts / Photo News
Joel Hoylaerts / Photo News7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ellen Francis

  Vind dit heel straf.. De zoon die met mij mee was werd gefouilleerd en mocht zelfs geen glow in the dark sticks mee binnen nemen...

 • Leslie Fruythof

  Iedereen door de metaaldetector laten gaan bij het binnen gaan.

 • Bart Van den Broeck

  Heb dit zelf al 2x voorgehad in het sportpaleis. Vorig jaar, en het jaar ervoor met reverze. Telkens op het midenplein dicht tegen het podium. Het gebeurt steeds opnieuw dus er wordt niets aan gedaan...

 • veronique verbeeck

  Een iets betere controle bij het binnen gaan zou mss wel beter zijn..... Ik spreek uit ervaring

 • Guy Van Severen

  is daar echt geen veiligheidscontrole ? Waar gaan we naartoe met al dat crapuul in ons midden !!!!