Open Vld verslagen door plotse dood Wilfried Caudron

Wilfried Caudron.
Open Vld - Wouter De Moor Wilfried Caudron.
Open Vld Merelbeke reageert verslagen op het plotse overlijden van Wilfried Caudron (66). Vorig jaar stond hij nog op de 19de plaats voor de partij bij de gemeenteraadsverkiezingen en werd ook opgenomen in het afdelingsbestuur. Wilfried was meer dan 25 jaar militant voor de liberalen in Merelbeke.

“Hij was sinds meer dan 25 jaar lid van onze afdeling en bij de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar nog kandidaat op onze lijst. Toen werd hij ook opgenomen in het afdelingsbestuur”, zegt schepen Egbert Lachaert. 

“Niemand had het afscheid zien aankomen, waardoor dit hard aankomt bij familie, vrienden en kennissen. Open Vld Merelbeke wil haar medeleven betuigen aan Marleen en de familie bij dit plotse afscheid van onze goede vriend Wilfried. We zullen hem missen op onze volgende activiteiten en vergaderingen”, besluit Egbert. Maandag wordt in intieme kring afscheid genomen van Wilfried.

Wilfried Caudron.
Open Vld - Wouter De Moor Wilfried Caudron.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.